Rüya Tabirleri

Rüyada gömlek giymiş birini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada gömlek giymiş birini görmek memur ise terfi edeceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gömlek giymiş birini gördüyseniz:

  • Objektif ya da tararfsız olmak zorlaşabilir.

Rüyada gömlek giymiş birini görmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil gömlek giymiş birini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek giymiş birini görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gömlek giymiş birini görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek giymiş olmak karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşim mavi gömlek giymiş kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini beyaz gömlek giymiş görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işarettir.

Rüyada mavi gömlek giymiş erkek görmek sağlığın da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu