Magazin

Hadise ile Reza Zarrab’ın yasak aşk yaşadığını söyleyen Seren Serengil’in “Evli bir erkeği seviyorum” kelamları yine gündem oldu

Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Seren Serengil, dün akşam Instagram hesabından yaptığı paylaşımda müzikçi Hadise ve Reza Zarrab’ın yasak aşk yaşadığını kanıtlamak için birtakım yazışmaları yayınlayacağını söylemişti. Bir sonraki gün ikilinin yasak bir bağ içinde olduğunu söyleyerek duruma reaksiyon göstermişti.

HADİSE REAKSİYON GÖSTERDİ

Ebru Gündeş’le evli olduğu devirde Hadise ile yasak aşk yaşadığı sav edilen Hadise ise Serengil’in tezlerinin temelsiz olduğunu ve özel hayatına müdahale olduğunu lisana getirerek hakkında konuşulmamasını istedi.

KİMİ ELEŞTİRDİİ KİMİ TAKVİYE VERDİ

Tüm bu gelişmelerin akabinde gündeme oturan olayın kahramanları toplumsal medyada en çok konuşulan isimler ortasına girdi. Kimi Hadise’ye reaksiyon gösterirken birçok kişi de Seren Serengil’in yaptığının yanlış olduğunu, ünlü sunucunun da bir periyot bu biçim açıklamalar yaptığını hatırlattı.

“EVLİ BİR ERKEĞİ SEVİYORUM”

Gençlik yıllarında verdiği bir röportajında Seren Serengil’in “Evli bir erkekle hayatta birlikte olmam dedim. Lakin Allah büyük konuşturmasın. İnsan sevince, ne olursa olsun kendini engelleyemiyor. Beni fakat sevgiye hürmet duyanlar anlar” kelamları gündeme geldi. Birçok kişi Serengil’i röportajın imajını paylaşarak eleştirdi.

Hadise ile Reza Zarrab’ın yasak aşk yaşadığını söyleyen Seren Serengil’in “Evli bir erkeği seviyorum” kelamları yine gündem oldu

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu