Rüya Tabirleri

Rüyada aynada kendi cinsel organına bakmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada aynada kendi cinsel organına bakmak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada aynada kendi cinsel organına bakmak gördüyseniz:

  • ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada aynada kendi cinsel organına bakmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi cinsel organına aynada bakmak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi cinsel organına bakmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi cinsel organına dokunmak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kendi cinsel organına dokunulması özgüveninin bitme noktasına geleceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada aynada kendi cinsel organını görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cinsel organına kına yakmak kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada erkeğin cinsel organına dokunmak refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu