Rüya Tabirleri

Rüyada ikiz civciv görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ikiz civciv görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, kısmetinin hep açık olacağına, işinde dar boğaza gireceğine inanılır.

Rüyada ikiz civciv gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi kandırarak belli konuları cazip hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz, değip değmediğini doğru hesaplamalısınız.

Rüyada ikiz civciv görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumurtadan ikiz civciv çıktığını görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, makam sahibi olacağına inanılır.

Rüyada civciv görmek sarı civciv çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada ikiz olmayan birini ikiz görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada civciv sesi sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada civciv çıkması fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada civciv yem vermek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuş ve civciv görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu