Rüya Tabirleri

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulduğunu görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulduğunu görmek sıkıntılarının biteceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulduğunu gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi partnerinize karşı ifade ederken konuşmaktan ziyade duygularınızla belli etmeye çalışınız.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulduğunu görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada düşmekten kurtulduğunu görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada arabayla uçurumdan düşmekten kurtulmak tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşüp kurtulduğunu görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, büyük problemler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmekten son anda kurtulmak elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, rahat erileceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan kurtulduğunu görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, bazı engellerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmekten korkmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu