Rüya Tabirleri

Rüyada eski sevgili görmek ve sarılmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada eski sevgili görmek ve sarılmak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili görmek ve sarılmak gördüyseniz:

  • Dikkate almanızda fayda var, daha parlak sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada eski sevgili ve eski arkadaşını görmek tabiri caizse can bulacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgili arasında kalmak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili mutsuz görmek bazı konularda konuşulacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili nişanlı görmek işlerinde kara geçeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili sürekli görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgili abisini görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgili ve ablasını görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili görmek ve barışmak hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu