Rüya Tabirleri

Rüyada beyaz iplik istemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada beyaz iplik istemek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına inanılır.

Rüyada beyaz iplik istemek gördüyseniz:

  • Bozuk, çürük ya da uzun ömürlü olmayan şeyler almaya, aldatılmaya ya da kendi dikkatsizliğinizden para kaybetmeye açıksınız.

Rüyada beyaz iplik istemek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz iplik görmek diyanet üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz iplik yumağı görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, birikim yapacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz iplik almak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz iplik kesmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yün iplik görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, küslüklerin biteceğine inanılır.

Rüyada siyah beyaz iplik görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, yaşam standartlarını yükselteceğine inanılır.

Rüyada beyaz iplik görmek ne demektir amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu