Rüya Tabirleri

Rüyada yüzü kıpkırmızı olmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada yüzü kıpkırmızı olmak kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü kıpkırmızı olmak gördüyseniz:

  • Yeni yerler görmenizi, yeni şeyler denemenizi ya da yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere yönelmelisiniz.

Rüyada yüzü kıpkırmızı olmak ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü kıpkırmızı görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalettir.

Rüyada kıpkırmızı nar görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kıpkırmızı kan görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kıpkırmızı et görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıpkırmızı çilek görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıpkırmızı domates yemek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada birinin yüzünü kıpkırmızı görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu