Rüya Tabirleri

Rüyada parmağı yılan ısırması Ne Anlama Gelir?

Rüyada parmağı yılan ısırması bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, ortak işlere gireceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, işlere nazar değeceğine, ilişkilerin noktalanacağına işarettir.

Rüyada parmağı yılan ısırması gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde gerekli değişiklikleri yapabilirseniz, kendinize hoşlandığınız şeyleri yapabilmek için daha fazla zaman kazandırabilirsiniz.

Rüyada parmağı yılan ısırması kazançlı işlere gireceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada baş parmağı yılan sokması ayrılmış olanların kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada serçe parmağı yılan ısırması yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada baş parmağı yılan ısırması üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine delalettir.

Rüyada ölü parmağı görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada parmağı arı sokması kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine inanılır.

Rüyada işaret parmağı iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine tabir olunur.

Rüyada baş parmağı kesilmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına delalet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu