Gündemden Haberler

ABB Başkanı Yavaş: Aynen devam edeceğiz

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Mansur Bey, büyükşehir belediye başkanımızdır ve adayımızdır” şeklindeki açıklaması üzerine “Farklı bir belediyecilik anlayışı ortaya koyduk. Aynen devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bugün Ankara’da “CHP 100. Yıl Hatıra Ormanı” açılışına katılmış, burada yaptığı konuşmada yerel seçimlere ilişkin “Mansur Bey, büyükşehir belediye başkanımızdır ve adayımızdır” ifadelerini kullanmıştı.

‘AYNEN DEVAM EDECEĞİZ’

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından sonra ilk kez konuşan ABB Başkanı Mansur Yavaş, adaylığına yönelik yoruma ilişkin şunları dile getirdi:

“Biz kendimize güveniyoruz. Büyük bir oy farkı ile seçilebileceğimize inanıyoruz. 4 buçuk yıldır hizmet ettik. Farklı bir belediyecilik anlayışı ortaya koyduk. Yolsuzluklarla mücadele ettik. İsraf etmeden, sadece Ankara halkının ihtiyaçları için hizmet ettik. Aynen devam edeceğiz”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu