Gündemden Haberler

Adıyaman’da provokasyon: Kılıçdaroğlu’na saldırı girişimi!

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik Adıyaman’da mezarlık provokasyonunun ardından türbe ziyaretinde de bir grup, fiziksel saldırı girişiminde bulundu.

Bayram nedeniyle deprem bölgesi Adıyaman’da bulunan Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, buradaki mezarlık ziyaretinde dua ettiği esnada bir kişinin “Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?”şeklindeki sözlü saldırısına uğramıştı. 

Daha sonra Sahabe Safvan Bin Muattal Türbesi’ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu’na yönelik provokasyon burada da sürdü.

FİZİKİ SALDIRI GİRİŞİMİNDE BULUNDULAR!

Burada bir grup kişi, Kılıçdaroğlu’na yönelik fiziksel saldırı girişiminde bulundu. Saldırganların “Buraya gelmeyin kardeşim” dediği duyuldu.

‘BİRBİRİNİ TANIYAN BİR GRUPTU’

Gazeteci Fırat Fıstık, saldırı girişimine ilişkin, “Saldırganlar birbirini tanıyan 5-10 kişilik bir gruptu ve “Kılıçdaroğlu’na burada yer yok” diye bağırdılar” bilgisini paylaştı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu