Gündemden Haberler

AKP’li Pazarcık Belediye Başkanı’ndan, depremzedeye: ‘Benim getirttiğim çadırlarda kalıyorsun’

Maraş’ın Pazarcık ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, çadırkent ziyareti sırasında kendisine “Neredeydiniz” diyen bir depremzedeye, “Buradayım, ben olmasam bu çadırlarda kalabilir misiniz? Benim getirttiğim çadırlarda kalıyorsun sen” şeklinde cevap verdi.

Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, dün yaptığı çadırkent ziyaretinde depremzede yurttaşların tepkisiyle karşılaştı.

DEPREMZEDELERDEN ‘NEREDEYDİN’ TEPKİSİ

AKP’li Belediye Başkanı Yılmazcan, kendisine “Neredeydiniz” diyen depremzedeye, “Devlet burada. Türk Silahlı Kuvvetleri burada. İki vali burada” şeklinde yanıt verdi. Bir başka depremzedenin “Siz neredeydiniz” sorusuna ise Yılmazcan, “Buradayım, ben buradayım. AFAD’ın çadırları burada. Devlet burada” dedi.

Başka bir depremzedenin Yılmazcan’a “Yok yok, sen yoksun burada” diye tepki göstermesi üzerine Yılmazcan, “Ben olmasam, bu çadırlarda kalabilir misiniz?” sözleriyle depremzedeyi azarladı.

‘BENİM GETİRTTİĞİM ÇADIRLARDA KALIYORSUN SEN’

Bunun üzerine alanda bulunan bir yurttaş, “Devlet kurdu bu çadırları, sen mi kurdun? Sen bir gün buraya gelip de milletin halini sormadın. Biz 70 gündür burada reziliz, rezil” diyerek Yılmazcan’a tepki gösterdi.

Yılmazcan ise yurttaşa “Ben buradayım amca. Bu çadırları kim getirtti? Ben getirttim. Benim getirttiğim çadırlarda kalıyorsun sen. O zaman çadırda kalma. Getirdiğim çadırda kalıyorsun” sözleriyle cevap verdi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu