Magazin

Babasının vefatıyla yıkılan Özge Ulusoy’dan birinci paylaşım: Tekrar kavuşuncaya dek

Başarılı model Özge Ulusoy’un babası emekli albay Haydar Ulusoy, Ankara’da karşıdan karşıya geçerek otomobil çarpması sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan 73 yaşındaki Ulusoy, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Babasının ani vefatıyla yıkılan Özge Ulusoy, toplumsal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

BABASI İÇİN DUA İSTEDİ

Sosyal medya hesabını faal olarak kullanan başarılı model Özge Ulusoy, Instagram hesabından babasıyla olan fotoğrafını yayınlayarak “Yeniden kavuşuncaya dek” notunu ekledi. Bir sonraki paylaşımında babasının cenaze merasimiyle ilgili bilgileri yayınlayan Ulusoy, şu tabirleri kullandı: “Melek babamın Ankara’daki cenaze merasim bugün 11.00’da Or-An Sitesi Pir Sultan Abdal Cemevi’nde yapılacaktır. Yarın 6 Aralık Salı, İstanbul Üsküdar Büyük Selimiye Camii’nde öğlen namazına müteakip askeri merasimle Kanlıca Mezarlığı’nda defnedilecektir. Arayan soran tüm dostlara sonsuz teşekkürler. Babacığıma hoş dualarınızı gönderirseniz çok memnun olurum.”

İlgili Haberler

Babasının vefatıyla yıkılan Özge Ulusoy’dan birinci paylaşım: Tekrar kavuşuncaya dek

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu