Gündemden Haberler

Bakanlığın önünde ‘Açım’ diyen yurttaş, ters kelepçe ile gözaltına alındı

Dün sabah saatlerinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın kapısına giderek, “Açım, geçinemiyorum” diyen yurttaşın, polis tarafından ters kelepçe ile gözaltına alındığı öğrenildi.

Emeğiyle yaşayan yurttaşlar yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı ile mücadele ederken, AKP iktidarı yarattığı ekonomik krizi de zamlar ve vergi politikalarıyla halkın sırtına yükledi. AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da dünkü Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada enflasyona karşı sabır isterken, toplantının yapıldığı günün sabah saatlerinde “Açım” diyen bir yurttaşın gözaltına alındığı ortaya çıktı.

BirGün’den İsmail Arı’nın haberine göre dün sabah saatlerinde de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın merkez binasının kapısına giden bir yurttaş, geçinemediğini belirterek isyan etti. 45-50 yaşlarında olduğu belirtilen yurttaş, “Açım, geçinemiyorum, kiramı ödeyemiyorum. Ne yapayım, kendimi mi öldüreyim?” dedi. 

Bakanlıkta görevli polisler ise yurttaşı gözaltına alındı. Polisin darbederek ters kelepçe ile gözaltına aldığı yurttaşın akıbeti ise bilinmiyor. 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu