Gündemden Haberler

Büyükşehirlerin tamamında ortak aday çıkaracağız

Milliyetçi Hareket Partisi (CHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, büyükşehir statüsündeki tüm illerde AKP ile iş birliği halinde yerel seçime gireceklerini söyledi. Bahçeli, “Belediye başkan adaylarımızın isimlendirilmesi de kısa süre içinde yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli, partisi ile AKP arasında “bir ihtilaf olmadığını” açıkladı.

MHP ve AKP’nin kurduğu komisyonun çalışmalarında sona geldiğini aktaran Bahçeli, “Cumhur İttifakı olarak başarıya inanıyor, milletimize güveniyoruz. Kanaatim odur ki, belediye başkan adaylarımızın isimlendirilmesi de kısa süre içinde yapılacaktır” şeklinde konuştu.

‘BÜYÜKŞEHİRLERİN TAMAMINDA ADAYLARIMIZ ORTAK OLACAK’

Hangi illerde mutabakat sağlandığının sorulması üzerine Bahçeli, “Zamanı geldiğinde hepsini öğreneceksiniz. Hele bir netleşsin, sonra açıklarız. Ama şunu ifade edeyim ki, büyükşehirlerin tamamında Cumhur İttifakı olarak adaylarımız ortak olacak” yanıtını verdi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu