Gündemden Haberler

Deprem bölgesinde bir çocuk yılan sokması sonucu hayatını kaybetti

Hatay’da konuşan Meral Akşener, deprem bölgesinde bir çocuğun yılan sokması sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı.

Maraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı kentlerde depremzedeler konteyner ve çadırlarda yaşamlarını sürdürmeye çalışırken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bayram dolayısıyla dün Malatya ve Hatay’da depremzedelerle bir araya geldi.

Akşener, Reyhanlı Ticaret Odası’nı ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada partisinin Hatay Milletvekili adayı Gökhan Zan’ın eşi Müge Zan ile birlikte çok çalıştığını söyleyerek, Müge Zan’ın kendisine verdiği bir bilgiyi de aktardı. Akşener, “Müge kardeşim bana deprem bölgesindeki çadırlarda yılanların kol gezdiğini, bir çocuğumuzun yılan sokması sonucu vefat ettiğini söyledi. Kimsenin bilmediği bir konu bu. Türkiye’ye duyurmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

“İnşallah çok az kaldı” diyen Akşener, “El ele vererek Türkiye’nin çözülmeyecek sorunu yoktur. Yeter ki biz liyakate, yargının bağımsızlığına, hukukun üstünlüğüne önem verelim, insan kayırmaktan vaz geçelim. Hep birlikte tarih yazacağız. Çok az kaldı. Türkiye’ye bahar gelecek” diye konuştu. (DHA)

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu