Gündemden Haberler

En kısa sürede kurultayımızı toplayacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Partisi Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından düzenlenen basın toplantısında “Önümüzdeki kısa sürede yerel seçimlere hazırlanmak durumundayız. İl kongrelerimizin ardından Parti Meclisimizin uygun gördüğü en kısa sürede kurultayımızı toplayacağız. Taptaze bir güçle, milletimizin huzuruna çıkacağız” ifadelerini kullandı.

CHP’li Öztrak, Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan CHP MYK toplantısının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

‘EN KISA SÜREDE KURULTAYIMIZI TOPLAYACAĞIZ’

Konuşmasında yaklaşan yerel seçimlere ve CHP’nin kurultay sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Öztrak, şunları kaydetti:

“İçe kapanmamanın ve yılgınlığa kapılmamanın gerektiğine dikkat çeken Öztrak, “Şimdi ayağa kalkmak, yenilenmek, önümüzdeki kısa sürede yerel seçimlere hazırlanmak durumundayız. Örgütlerimizi yenileme süreci de hızla ilerliyor. İl kongrelerimizin ardından Parti Meclisimizin uygun gördüğü en kısa sürede tüzüğümüzü ve parti programımızı da yenileyecek kurultayımızı toplayacağız. Taptaze bir güçle, milletimizin huzuruna çıkacağız.

Bir yandan da yerel yönetim seçimleri için çalışıyoruz. En iyi, en uygun, yöre halkının içine sinecek, belediye başkan adaylarını belirleme çalışmaları hızla ilerliyor. Bir yandan da bugüne kadar sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızla yaptığımız gibi iktidarın zamlarla canına tak dedirttiği milletimizin derdine derman olacak yerel projelere de çalışıyoruz Hedefimiz 25,5 milyon oyu 30 milyona, 35 milyona çıkarmak. Bize oylarını veren, vermeyen her partiden, düşünceden, görüşten hükümetin ezdiği milyonların hakkını savunmak.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu