Gündemden Haberler

Erdal Beşikçioğlu’ndan adaylığına ilişkin ilk açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, adaylığına ilişkin yaptığı ilk açıklamada “Şu dakikadan sonra senaryoyu biz yazacağız” şeklinde konuştu.

Oyuncu Erdal Beşikçioğlu, CHP tarafından Etimesgut Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmişti.

Beşikçioğlu, aday gösterilmesinin ardından ilk kez açıklama yaptı.

‘ŞU SAKİKADAN SONRA SENARYOYU BİZ YAZACAĞIZ’

CHP Ankara İl Başkanlığı’nda Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ile birlikte konuşan Beşikçioğlu, şunları kaydetti:

“Çok heyecan verici bir durum. Ona dizi, onca film, onca yaratılan karakterlerin içerisinde her seferinde hayata ve toplumu algılama biçimimi ve onlara örnek olacak uygulamaları çıkarmak için uğraştım. Bu zamana kadar 30 yıl geçmiş sanatla iç içe. Şimdi değişen tek şey; seyirci olarak adlandırdığım yurttaşlarımızı seçmen olarak adlandıracağız

Sanırım şu dakikadan sonra senaryoyu biz yazacağız. Ve bundan sonra yazdığımız bu senaryoyu, gelecekte seyrettiğimiz zaman büyük bir keyif alırız.”

‘MANSUR BAŞKAN’IN BENLE ASLA SIKINTISI OLAMAZ’

Erdal Beşikçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın “adaylığını istemediği” iddialarına ilişkin de şunları söyledi:

“Mansur Bey’le hep görüştük. Mansur Başkan’ın Ankara için yaptıkları asla unutulmaz. Mansur Başkan benim için bambaşka bir yerde. Televizyonda izlediğim şeyleri ben yaşamadım. ‘Vay dedim, siyaset enteresanmış’. Mansur Başkan’ın benle asla bir sıkıntısı olamaz. İkimiz de Angaralıyız. İki Angaralı bu şehre çok şeyler yaparız.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu