Gündemden Haberler

Erkan Baş: Halkımızı alternatifsiz bırakmayacağız!

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, “Hatay başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında onlarca il ve yüzlerce ilçede halkımızı alternatifsiz bırakmayacağız” ifadeleriyle yerel seçimlere ilişkin mesaj verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP), 6 Şubat depremleri döneminde de görevde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı yeniden aday göstermesi başta depremzede Hataylılar olmak üzere çok sayıda yurttaşın tepkisine neden oldu.

Özellikle sosyal medyada geniş kesimlerin duruma tepkisi sürerken, TİP Genel Başkanı Erkan Baş X hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımında 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin mesaj veren Baş, Hatay’ı da işaret ederek “Halkımızı alternatifsiz bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

‘HATAY BAŞTA OLMAK ÜZERE HALKIMIZI ALTERNATİFSİZ BIRAKMAYACAĞIZ’

Erkan Baş’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Parti üyelerimizden gelen talepleri, yurttaşlarımızdan yükselen sesi duyuyoruz. Dost siyasi güçler, sendikalar, kadın, gençlik, ekoloji örgütleri ve yerel platformlarla yaptığımız çalışmalar artık olgunlaştı.

Hatay başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında onlarca il ve yüzlerce ilçede halkımızı alternatifsiz bırakmayacağız, kimsenin kuşkusu olmasın. Gelecek hafta itibariyle kamuoyuyla paylaşmaya başlayacağız.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu