Magazin

Fazıl Say-Ece Dağıstan çifti boşandı! Adliye binasına el ele girdiler

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, piyanist eşi Ece Dağıstan 2019 yılında İtalya’nın Milano kentinde nikah masasına oturmuştu. Say, bugün Dağıstan ile boşandıklarını açıkladı.

ADLİYE BİNASINA EL ELE GİRDİLER

Boşanma haberini Instagram hesabından duyuran Say, paylaşımında “Çok üzgünüm, eşim Ece ile evliliğimizi bugün sonlandırdık. Beykoz Adliye binasına el ele girdik, el ele çıktık Ece ile” dedi.

“HER VAKİT EN YETERLİ FORMDA ANACAĞIM”

Ünlü piyanist kelamlarına şu formda devam etti: “Hatıralarımızı, anılarımızı, tüm hoş öykülerimizi, seslerimizi, en âlâ formda anacağım her vakit. Sevgi, aşk, emek, bağlılık ve şefkat dolu 7 yıllık bir sevgililik. Ben biliyorum. Dostlarım biliyor. Güç ve makûs bir dünyada, iki insan ezilebiliyor yüklerin altında, deva bulamıyor tedavi etmeye, “bir ve iki birey arasında” bocalıyor, Bazen sıkıntılara yeniliyor, imkan olamıyor bir çıkışa, hem “her şeye”, hem de “hiç bir şeye” yol alan ömürlerimizde.”

“İKİ İNSAN DA MEMNUN OLSUN”

“İki insan da keyifli olsun, Ece keyifli olsun. Ece daima güzel olsun. Bu türlü daha yeterli tahminen. Yeni bir “büyük” sayfa açılıyor “büyük dönem” başlıyor artık yalnız hayatımda. Düzgün bir güzergah çizerek, düzgüne yol almak istediğim, kendi hayatıma sahip çıkacağım, sıhhatime, müziğe ve her şeye. Dostlarımla, Hepimiz üzgünüz bugün. Sevgiyle, hürmetle. Samimiyetle.”

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Fazıl Say-Ece Dağıstan çifti boşandı! Adliye binasına el ele girdiler

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu