Spor

Fenerbahçe-Rayo Vallecano hazırlık maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe hazırlık maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe , Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada ilk maçına bugün çıkacak. Kulüpler Birliği Vakfı’nın düzenlediği Dostluk Turnuvası’nda ilk rakip Rayo Vallecano olacak. Sarı Lacivertliler’de sakatlıktan yeni kurtulan Gustavo, Mert Hakan, Lincoln, Emre Mor, Ferdi ve Luan Peres’in riske edilmeyecekleri öğrenildi. Jorge Jesus’un, genç oyuncuların yanı sıra sezonun ilk bölümünde fazla forma şansı bulamayan öğrencilerine şans vermesi bekleniyor. Ayrıca adı hem lig hem de UEFA listesinde yer almayan Bruma da kendisini gösterme fırsatı bulacak.

Fenerbahçe-Rayo Vallecano hazırlık maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe hazırlık maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak Fenerbahçe-Rayo Vallecano hazırlık maçı S Sport 2’den naklen yayınlanacak. Bu akşam saat 20.00’de başlayacak maçın canlı skor takibi ve tüm detayları haberimizde olacak.

6-10 Aralık’ta kamp var

Kanarya, ikinci hazırlık maçını bir başka İspanyol ekibi Villarreal ile yapacak. 3 Aralık Cumartesi günkü mücadeleye yine Ülker Stadı ev sahipliği yapacak. Fenerbahçe, İstanbul’da oynayacağı bu iki müsabakanın ardından 6-10 Aralık tarihlerinde Antalya’da kampa girecek. Sarı-Lacivertliler’in burada da en az 2 hazırlık maçına çıkacağı öğrenildi.

Luan Peres’te acele yok

Brezilyalı oyuncu, 15 Eylül’deki Rennes maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre formasından uzak kaldı. Dizinin arkasında sakatlığın yaşandığı konum nedeniyle iyileşmesi uzun süren Brezilyalı futbolcu, bireysel olarak saha çalışmalarına başladı. Ancak Luan’ın takıma katılıp tam kapasiteyle idman yapması için biraz daha beklemesi gerekecek. Jesus, sağlık ekibiyle yaptığı görüşmede, öğrencisi konusunda risk almayacağını, aceleci davranmayacağını iletti. Luan’ın aralık ayının ortalarında dönmesi muhtemel.

Vallecano maçına ilgi az

Lige verilen 45 günlük arada Fenerbahçeilk hazırlık maçına bugün çıkacak. Sarı-Lacivertliler, La Liga ekibi Rayo Vallecano ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin biletleri cumartesi günü genel satışa çıkmıştı. Ancak fiyatları 100 TL ile 600 TL arasında değişen biletlerden yaklaşık 11 bin tane satılabildi. Taraftarlar, bu maçta sadece localar, 1907 tribünü, Fenerium Alt E Blok ve Divan Kurulu kombinelerinin geçerli olmasına sosyal medya üzerinden tepki göstermişti.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu