Spor

Galler-İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

2022 Dünya Kupası B Grubu’nda Galler ile İngiltere, son maçlarında karşı karşıya gelecekler. Gruptaki ilk maçında İran’ı 6-2 ile geçen İngiltere, ikinci randevusunda ABD ile golsüz berabere kaldı. Kupa mücadelesine ABD beraberliğiyle başlayan Galler ise sonraki karşılaşmada İran’a 2-0 mağlup oldu. İngiltere’nin 4 puanla lider olduğu grupta, İran 3 puanla ikinci durumda bulunuyor. ABD’nin 2, Galler’in ise 1 puanı var. İngiltere, kazandığı takdirde gruptan çıkacak. Gareth Southgate’in öğrencilerine 1 puan da yetiyor. Grupta -2 averajı bulunan Galler ise rakibini farklı mağlup edip tur için ABD ile İran arasındaki maçın sonucunu bekleyecek.

Galler-İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Ahmad bin Ali Stadı’nda oynanacak Galler-İngiltere maçını İspanyol hakem Mateu Lahoz yönetecek. Bu akşam saat 22.00’de başlayacak ve TRT Spor’dan naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Galler-İngiltere muhtemel 11’ler:

Galler: Ward, Mepham, Rodon, Davies, Roberts, Ramsey, Ampadu, Williams, James, Moore, Bale

İngiltere: Pickford, Walker, Stones, Maguire, Shaw, Rice, Bellingham, Sterling, Mount, Foden, Kane

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu