Teknoloji/Bilim

Google Pixel 8 Kamera Özellikleri Sızdırıldı

Google, Pixel telefonlar ile HDR+ fotoğrafçılığı destekleyen ilk markalar arasındaydı. Şirket şimdi ise Pixel 8 serisi ile HDR+ fotoğrafçılığı bir adım öteye götürmeyi planlıyor. Kuba Wojciechowski’ye göre Google Camera Go uygulamasındaki kaynak kodları, Pixel 8 serisinin HDR’ye sahip olacağını gösteriyor.

Şu anda Pixel 7 serisinde ISOCELL GN1 sensörlerine ek olarak Samsung kamera çipi kullanılıyor. Bu Samsung çipler kademeli olarak HDR’yi desteklemiyor. Pixel 8 serisinde güncel fotoğrafçılğın en son dinamiklerine sahip olan ISOCELL GN2’nin kullanılması muhtemel.

Google Camera Go uygulamasının kaynak kodu Pixel Tangor Pro olarak adlandırılan Pixel Pro tableti de ortaya çıkardı. Google henüz Pixel serisinde bir tablet duyurmadı ancak yakın gelecekte görmemiz mümkün. Peki siz bu kamera özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu