Gündemden Haberler

İmamoğlu, taşlı saldırıda yaralan yurttaşlarla buluştu

Ekrem İmamoğlu, Erzurum’daki taşlı saldırıda yaralanan bazı yurttaşlarla Rize’de kahvaltıda bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Rize’de miting öncesi, Erzurum’daki taşlı saldırıda yaralanan yurttaşlarla buluştu. İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte saldırıda yaralanan Tülay Gıcırkan, Burak Değer ve Talip Bingöl aile fertleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Yaralılara bir kez daha geçmiş olsun dileklerini ifade eden ve sohbet eden İmamoğlu, sosyal medya hesabından da buluşmaya ilişkin fotoğraflar paylaştı ve açıklama yaptı.

İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Erzurum’daki buluşmamız sırasında taşlarla yaralanan hemşehrilerimle buluştum. Durumları iyi, moralleri yüksek, hepinize selamları var.  Erzurumla yine buluşacağız, gönül bağımızı hiç kimse koparamaz” ifadelerini kullandı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu