Gündemden Haberler

İmamoğlu’ndan Akşener’in suçlamalarına yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisini hedef alan “Bizi engellemeye çalışan Beştepe değil Saraçhane” şeklindeki sözlerine, “Ekrem İmamoğlu üzerinden konuşmak veya taş atmak prim yapacak zannedilmeye başladı” diyerek yanıt verdi.

Meral Akşener, İYİ Parti’nin Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada İstanbul, Ankara ve İzmir’de hazırladıkları afişlerin bilboardlara asılmasının engellendiğini öne sürmüş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sansür göndermesi yaparak “Bizi engellemeye çalışan Beştepe değil Saraçhane” ifadelerini kullanmıştı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün yapılan İstanbul Tasarım Müzesi’nin açılışının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

‘İMAMOĞLU’NA TAŞ ATMAK PRİM YAPAR ZANNEDİLİYOR’

İmamoğlu, Akşener’in kendisini hedef alan suçlamalarına ise şöyle yanıt verdi:

“Bizim öyle bir engelleme veya bu tarz bir girişimde bulunmayacağımızı en iyi kendilerini bilirler. Bu noktada ne için yaptığını bilmiyorum bu açıklamayı ama muhtemelen bilboard meselesi… Bu işin sadece İstanbul’u yok, muhtelif şehirleri var. Bu işler, şehirlerde firmalar tarafından yönetiliyor. Onlarla konuşabilirler.

İstanbul’da Ekrem İmamoğlu üzerinden konuşmak veya taş atmak böyle bir prim yapacak zannedilir şekle doğru gidiliyor. Hayırlısı. Allah’tan alışığız. Bize atılan hiçbir taşın etkisi olmaz. Bize doğru gelirken havada güle dönüşür. Dikkat etsinler, bizim öyle bir endişemiz yok. İnsanlara karşı, demokrasiye karşı sorumluluk hissettik. Bu sorumluluğun dışında da hareket etmedik. Bunu en iyi sayın Akşener bilir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu