Gündemden Haberler

Kılıçdaroğlu’ndan provokasyonlara ilişkin açıklama

İleri Haber

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman’da kendisine yönelik provokasyona ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Söz konusu olan çok büyük para. Bu yüzden seçim dönemi provokasyonlar olmasını bekliyorum. Gerçeklerin üstünü örtmeye, gerçekleri eğip bükmeye çalışacaklar ama bilin ki mesele sadece para, sizin çalınan paranız. Sizden ricam, sakin olmanızdır. Bu işi ancak birlikte başarabiliriz” ifadelerini kullandı.

Bayram nedeniyle dün (21 Nisan) deprem bölgesi Adıyaman’da bulunan Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu burada mezarlık ile türbe ziyaretlerinde sözlü ve fiziki saldırı girişimlerine maruz kalmıştı.

Kılıçdaroğlu, provokasyonlara ilişkin ilk açıklamasını sosyal medya hesabından yaptı.

Geçmiş konuşmasının olduğu videoyu paylaşan Kılıçdaroğlu, paylaşımına şu notu düştü:

“Söz konusu olan çok büyük para. Bu yüzden seçim dönemi provokasyonlar olmasını bekliyorum. Gerçeklerin üstünü örtmeye, gerçekleri eğip bükmeye çalışacaklar ama bilin ki mesele sadece para, sizin çalınan paranız. Sizden ricam, sakin olmanızdır. Bu işi ancak birlikte başarabiliriz.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu