Gündemden Haberler

Mansur Yavaş Ankara belediye başkan adayımızdır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş için “Mansur Bey bizim belediye başkanımızdır ve belediye başkan adayımızdır” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında “CHP 100. Yıl Hatıra Ormanı” açılışına katıldı.

‘MANSUR BEY BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZDIR’

Açılışta yaptığı konuşmada yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi için adaylarının mevcut Başkan Mansur Yavaş olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, “Mansur Bey bizim belediye başkanımızdır ve belediye başkan adayımızdır” şeklinde konuştu.

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile ilgili sözlerine de değinen Kılıçdaroğlu, “Konuyla ilgili açıklamayı parti sözcümüz yaptı. TSK bizim göz bebeğimizdir” dedi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu