Gündemden Haberler

Özgür Özel’in katıldığı canlı yayın yarıda kesildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, Habertürk ekranlarında gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un sunumuyla yayınlanan ana haber bültenine katıldı. Bir saatlik programa davet edilen Özel’in katıldığı yayın 34. dakikada kesilirken, yayına AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Konya’daki açılış töreniyle devam edildi. 

CHP’li Özgür Özel, Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu ana haber bültenine konuk oldu. Ersoy’un gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Özel’in katıldığı yayın, 34. dakikada kesildi.

“Ne hamle geldi merak ediyorum. Size bir şey demiyorum. Biz başlarken 50 dakika deyip, 34’üncü dakikada 3 dakika kaldı, denilince ondan rahatsız oldum” ifadeleriyle durumu tepki gösteren Özel’e, Ersoy, durumun “reklamla ilgili olduğunu” söyledi.

Özgür Özel’in konuk olduğu programın yarıda kesilmesinin ardından, yayına Erdoğan’ın Konya’da katıldığı açılış töreninin haberiyle devam edildi. Özel’in yayındaki açıklamalarından öne çıkanlar ise şöyle:

‘SEÇİMLERİ KAYBETTİĞİNDE ‘SİYASİ DARBE’ DİYEN İKTİDARIN KENDİSİ DARBEDİR’

“Yarın HDP karar versin, Kürt seçmen karar versin, Tayyip Erdoğan desin. Baş tacı ederler. Recep Tayyip Erdoğan’a helal olan hiçbir lokma bize haram değil. Sen herkesten oy alabilirsin, biz oy alırsak dönüp bize terörist diyeceksin. Bunların hepsini reddediyoruz. Bir iktidar seçim yoluyla geliyorsa, sonra da yapılacak seçimleri kaybettiğinde bunun siyasi darbe olduğunu söylüyorsa kendisi darbedir. Gelirken sandıkla geleceksin. Sandıkla kaybetme ihtimali olduğunda beka sorunu, milli güvenlik sorunu olacak. Seni anan baban milli güvenliğin temsili olarak mı doğurdu kardeşim?

KILIÇDAROĞLU’NUN ‘DARK WEB’ İDDİALARI

Birtakım hazırlıklar var. Birtakım derin ve kirli internet üzerinde sahte ses kayıtları üretilmesi. Dark web sitelerinden servisiyle ilgili devlet memuru ciddiyetinde olması gereken kişilerin dünyanın bir takım dark web insanlarıyla pazarlıklar yürüttüğü ihbarını aldık. Onun için hat çizdik. Birtakım montajlar, sahte ses kayıtları iddiaları. Süleyman Soylu geçen seçimlerde, ondan önceki seçimlerde polislere sandık başında hangi partinin kaç oy aldığının bilgisini istedi. Görevlendirilecek polislerin sandık başından aplikasyona gireceği ve göndereceği program yaptırmış. Muharrem Erkek’in de itirazı bu. Daha önce telsiz marifetiyle sonuç bildirdiler. Biz seçim güvenliğiyle ilgili olabilecek her hazırlığı yaptık. Seçim güvenliği açısından hazırız. Olası gelişmeye karşı teyakkuz pozisyonundayız. Burada bir endişeye gerek yok. Süleyman Soylu’nun vereceği cevabı ben de merak ediyorum.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu