Spor

Polonya-Arjantin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Katar’daki iki efsaneden Cristiano Ronaldo, ülkesi Portekiz’le Son 16 biletini cebine koydu. Yarın akşam ise gözler, Lionel Messi’de olacak. C Grubu’nda 3 puanlı Messi’li Arjantin, 4 puanlı Robert Lewandowski’li Polonya ile karşılaşacak. Tangocular, rakibini devirmesi halinde Son 16’ya yükselecek. Lewandowski ve arkadaşlarına, galibiyetin yanı sıra beraberlik de yetiyor. Beraberlik halinde Arjantin, Meksika-Suudi Arabistan mücadelesinin sonucunu beklemek zorunda kalacak. Gruptaki iki maç da berabere biterse Polonya lider olarak gruptan çıkacak; Arabistan ve Arjantin’den de genel averajı daha iyi olan taraf, ikinci sırayı kapacak.

Polonya-Arjantin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

974 Stadı’nda oynanacak Polonya-Arjantin maçı TRT 1’den naklen yayınlanacak. Yarın akşam saat 22.00’de başlayacak ve Hollandalı hakem Danny Makkelie yöneteceği 90 dakikanın canlı skor takibi ile tüm detayları haberimizde olacak.

Polonya-Arjantin muhtemel 11’ler:

Polonya: Szczesny, Cash, Glik, Kiwior, Bereszynski, Zielinski, Bielik, Krychowiak, Frankowski, Milik, Lewandowski

Arjantin: Martinez, Molina, Otamendi, Lisandro, Tagliafico, Fernandez, Paredes, De Paul, Di Maria, Messi, Lautaro

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu