Gündemden Haberler

Psikolojik iktidar bir kez daha bize geçecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Antalya kampında yaptığı konuşmada “Türkiye’de psikolojik iktidar bir kez daha bize geçecek” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel, partisinin Antalya kampında gündeme ilişin açıklamalarda bulundu.

‘İYİ PARTİ’DEN ÇIKACAK HER KARARA SAYGILIYIZ’

Yerel seçimlere ve İYİ Parti ile ittifak konusuna ilişkin de mesajlar veren Özel’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Beş yıl önceki belediyelerimizi aynen korursak, üstüne yeni belediyeler alırsak, oyumuzu artırırsak, moralimizi yükseltirsek Türkiye’de psikolojik iktidar bir kez daha bize geçecek. 

“Akşener’e bir ziyaret gerçekleştirdik. Birlikte kazanmanın muhalefeti güçlendireceğini söyledik. Pazartesi günkü GİK toplantısına işaret ettiler. Çıkacak her karara saygılıyız. İşbirliği kararı çıkmasını temenni ederim ancak aksi durumu da anlayışla karşılayacağımızı belirtmek isterim.”

‘GEZİ’DE HEPİMİZ VARDIK’

Yargıda yaşanan krize yönelik değerlendirmelerde bulunan Özel, “Biz bunu Can Atalay üzerinden değil anayasaya sahip çıkma olarak gördük. Atalay ve Gezi’de içeride olan tüm arkadaşlarımızın bizim yerimize yattığını, birinin hırsıyla orada yatırıldıklarını biliyoruz. Gezi’de hepimiz vardık. Gezi’yi sahipleniyoruz, Gezi’de yatanlar bizim yerimize yatmaktadır. Bunun hesabını sana günü gelince soracağız Recep Tayyip Erdoğan.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu