Rüya Tabirleri

Rüyada arabayı vermek Ne Anlama Gelir?

Rüyada arabayı vermek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada arabayı vermek gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler yakınınızdaki bir kişiyle sorunlarınızı da etkileyebilir.

Rüyada arabayı temizlemek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayı zor çalıştırmak zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine alamet eder.

Rüyada arabayı süpürmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işarettir.

Rüyada arabayı saklamak içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada arabayı bulmak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına yorulur.

Rüyada arabayı zor sürmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada arabayı kucaklamak şüpheli bir olay yaşanacağına, çok günah işleyeceğine delalet eder.

Rüyada arabayı durdurmak pek az kazanç getireceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu