Rüya Tabirleri

Rüyada arefe günü oruç tutmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada arefe günü oruç tutmak çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, çok istediklerinin allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arefe günü oruç tutmak gördüyseniz:

  • Konu bizzat sizi ilgilendiriyor gibi görünüyor.

Rüyada arefe günü oruç tutmak sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Rüyada arefe günü alışveriş yapmak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada arefe günü görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada arefe günü temizlik yapmak kendi işinin sahibi olunacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına yorulur.

Rüyada arefe günü mezarlığa gitmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arefe günü çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada arefe günü olduğunu görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada bayram günü oruç tutmak kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu