Rüya Tabirleri

Rüyada arı sürüsünün saldırması Ne Anlama Gelir?

Rüyada arı sürüsünün saldırması sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arı sürüsünün saldırması gördüyseniz:

  • Size kötü gidiyormuş gibi görünen işler size yansıtıldığı kadar kötü olmayabilirler.

Rüyada koyun sürüsünün huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada arı sürüsünün saldırması maddi olarak büyük getirisi olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada köpek sürüsünün havlaması çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına tabir olunur.

Rüyada kuş sürüsünün pislediğini görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine tabir olunur.

Rüyada domuz sürüsünün saldırması evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek sürüsünün kovalaması çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine tabir olunur.

Rüyada koyun sürüsünün içine girmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına delalet eder.

Rüyada koyun sürüsünün dağıldığını görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu