Rüya Tabirleri

Rüyada asansörün içinde su görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada asansörün içinde su görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, yeni mekânlara gireceğine, çevreye karşı itibarın artacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, yoğun stres altında kalacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörün içinde su gördüyseniz:

  • Maddi bir karar, anlaşma ya da yatırım yapılacak görüşmeler sonrası netlik kazanabilir.

Rüyada asansörün içinde su görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörün içinde düşmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada asansörün içinde tuvalet görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörün içinde kalmak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşen asansörün içinde olmak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörün içindeyken asansörün düşmesi verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörün içinde olmak saygınlığına leke sürüleceğine, gelirinin de garanti altında olacağına inanılır.

Rüyada içinde bulunduğun asansörün düşmesi ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu