Rüya Tabirleri

Rüyada ayak tabanında nasır görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ayak tabanında nasır görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, evlatlarından hayır bulacağına delalet eder.

Rüyada ayak tabanında nasır gördüyseniz:

  • Gelenekçi tutumlarınız sevdiklerinizle gerilim yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada ayak tabanında nasır görmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada ayak tabanında barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tabanında delik görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına delalettir.

Rüyada ayak tabanında sivilce görmek en yüksek makamlara oturacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tabanında kan görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalet eder.

Rüyada ayak tabanında yara görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalet eder.

Rüyada ayak tabanında kıl çıkması çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmağında nasır görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu