Rüya Tabirleri

Rüyada baba ile fotoğraf çektirmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada baba ile fotoğraf çektirmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, de elinin bollaşacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, mallarının artacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına alamet eder.

Rüyada baba ile fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda da artış görüluyor.

Rüyada baba ile fotoğraf çektirmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş baba ile fotoğraf çektirmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, zor bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına inanılır.

Rüyada baba baba diye seslenmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada fotoğraf makinesi ile fotoğraf çekmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sorunların çözüleceğine işarettir.

Rüyada baba baba diye ağlamak yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü fotoğraf görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, dişe diş savaşacağına tabir olunur.

Rüyada fotoğraf basmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu