Rüya Tabirleri

Rüyada babamın ayağının kesilmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada babamın ayağının kesilmesi işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, gam ve keder çekmeyeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, işlerinin günden güne açılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada babamın ayağının kesilmesi gördüyseniz:

  • Diplomatik davranıp, olayları en basit şekliyle ele alabilirsiniz.

Rüyada babamın ayağının kesilmesi hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına delalet etmektedir.

Rüyada babamın ayağının kırıldığını görmek satışların düşeceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada babamın ayagının kırılması uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada babamın ayağının kesildiğini görmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, parasının her zaman bereketli olacağına delalet eder.

Rüyada ayağının kırılması yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada ayağının ezilmesi kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza rivayet eder.

Rüyada ayağının kum olması yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet eder.

Rüyada ayağının çürümesi hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu