Rüya Tabirleri

Rüyada bademli helva görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bademli helva görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, işe ve aşa kavuşacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bademli helva gördüyseniz:

  • Planlarınızı uzman kişilerle tartışmanız kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Rüyada bademli helva görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bademli lokum görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına işarettir.

Rüyada bademli çikolata görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına inanılır.

Rüyada bademli pilav pişirmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sağlığının kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bademli tatlı yemek huzura kavuşacağına, emellere ulaşılacağına yorulur.

Rüyada bademli kurabiye görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına delalet eder.

Rüyada bademli pirinç pilavı görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada bademli pilav yapmak keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu