Rüya Tabirleri

Rüyada basamaktan inmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada basamaktan inmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, azap çektiğine alamet eder.

Rüyada basamaktan inmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları görmezden gelmek ısrarla üzerine gitmekten daha doğru olabilir.

Rüyada basamaktan inmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek basamaktan atlamak başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, hasret içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada basamaktan atlamak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada dik basamaktan inmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada basamaktan kaymak yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, hem de zengin biri olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek basamaktan inmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada basamaktan çıkmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada basamaktan yukarı çıkmak kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu