Rüya Tabirleri

Rüyada başkasının kucağında ağlayan bebek görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada başkasının kucağında ağlayan bebek görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının kucağında ağlayan bebek gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki, hemen karar vermeniz gereklidir.

Rüyada başkasının kucağında ağlayan bebek görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kucağında ağlayan bebek görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine tabir olunur.

Rüyada kucağında ağlayan erkek bebek görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, onun zamanını çalacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kucagında bebek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bir başkasının kucağında bebek görmek sıkıntıdan kurtulacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kucağında erkek bebek görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının kucağında bebek vermek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kucağında bebek görmek büyük bir gelir toplayacağına, allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine delalet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu