Rüya Tabirleri

Rüyada beyaz atı yakalamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada beyaz atı yakalamak işlerine dört elle sarılacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, kötü halin son bulacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz atı yakalamak gördüyseniz:

  • Hazırlıksız yakalanmamak için gerekli tedbirleri almalısınız.

Rüyada beyaz tavuk beyaz yumurta görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına yorulur.

Rüyada beyaz gelinlik ve beyaz damatlık görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kedi ve beyaz köpek görmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz pantolon ve beyaz gömlek giymek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz beyaz araba görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına delalet eder.

Rüyada beyaz elbiseyle beyaz ata binmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz beyaz güvercin görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz saçlı beyaz sakallı adam görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına delalet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu