Rüya Tabirleri

Rüyada beyaz kaplı çikolata görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada beyaz kaplı çikolata görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, yeni bir eve sahip olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kaplı çikolata gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin üzerine kurulu olan taraftan ilerlemenizde fayda var.

Rüyada beyaz kaplı çikolata görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada altın kaplı çikolata görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kaplı çikolata insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına yorulur.

Rüyada kırmızı kaplı çikolata görmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kaplı kuran görmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada mavi kaplı çikolata görmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına inanılır.

Rüyada beyaz kaplı defter üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kaplı yorgan görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine delalet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu