Rüya Tabirleri

Rüyada beyaz kuma gömülmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada beyaz kuma gömülmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine işarettir.

Rüyada beyaz kuma gömülmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgi veya ilgilerini göstermelerini bekleyebilirsiniz.

Rüyada beyaz kuma gömülmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada beyaz kuma basmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuma girmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuma saplanmak hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada kuma tırmanmak elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuma dövmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuma bir şey gömmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuma olmak tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu