Rüya Tabirleri

Rüyada bir arkadaşını siyah saçlı görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bir arkadaşını siyah saçlı görmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, hasretin biteceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını siyah saçlı gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmanız sizi daha iyi anlamalarını sağlayabilir.

Rüyada arkadaşını siyah saçlı görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada bir arkadaşını siyah saçlı görmek övgü dolu sözler işiteceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah saçlı birini beyaz saçlı görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, isteklerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada sarı saçlı birini siyah saçlı görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada siyah saçlı siyah gözlü bebek görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını mavi saçlı görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını kızıl saçlı görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını uzun saçlı görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu