Rüya Tabirleri

Rüyada bir dişin küçüldüğünü görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bir dişin küçüldüğünü görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada bir dişin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizle ilgili sezgilerinize dayalı kararlar alabilir veya ilişkinizde ilerleyeceğiniz yolu belirleyebilirsiniz.

Rüyada bir dişin küçüldüğünü görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ön dişin küçüldüğünü görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına delalettir.

Rüyada alt dişin küçüldüğünü görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada üst dişin küçüldüğünü görmek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, yeni iş kollarına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçüldüğünü görmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada diş küçüldüğünü görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına yorulur.

Rüyada burnunun küçüldüğünü görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına alamet eder.

Rüyada bi insanın küçüldüğünü görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine delalet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu