Rüya Tabirleri

Rüyada birine aşkla bakmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada birine aşkla bakmak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, bir daha kopmayacağına, muradına eremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birine aşkla bakmak gördüyseniz:

  • Bazı işler sizin zannettiğiniz gibi ilerlemeyip, tepetakla gidebilirler.

Rüyada birine aşkla bakmak kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, hayaller kurulacağına işaret eder.

Rüyada birine aşkla sarılmak dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşkla bakışmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin aşkla bakması sıkıntılarını üzerinden atacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşkla bakmak eline geçen malları tutamayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine inanılır.

Rüyada birinin aşkla bakması özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin aşkla sarılması üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşkla öpüşmek aralarından su sızmayacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu