Rüya Tabirleri

Rüyada birine çimdik atmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada birine çimdik atmak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine çimdik atmak gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya düşüncelerinizin sır olarak kalmasında fayda var.

Rüyada birine çimdik atmak çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada çimdik allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada baska birini çimdik atmak kısmetsizlik yaşayacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada çimdik atmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada çimdik yemek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine inanılır.

Rüyada birine el uzatmak sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına inanılır.

Rüyada birine bal sürmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, elinin dara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada birine ellemek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, zor günlerin sona ereceğine işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu