Rüya Tabirleri

Rüyada birine maşa yapmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada birine maşa yapmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, sermayesini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada birine maşa yapmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız olmamanız gerektiği kadar hassaslaşarak birilerine bağlanma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada birine maşa yapmak gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine masa örtüsü vermek yıkılacağına, güveninin artacağına delalet eder.

Rüyada masa ve masa örtüsü görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada boş masa kendine olan özgüvenine kavuşacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına rivayet eder.

Rüyada masa çalınması ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kafasının da rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada masa kesmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa taşımak sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına inanılır.

Rüyada masa hazırlamak rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu