Rüya Tabirleri

Rüyada birini dövüp kaçmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada birini dövüp kaçmak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine tabir olunur.

Rüyada birini dövüp kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelere onay vermeden ya da imza atmadan önce detaylı şekilde düşünmelisiniz.

Rüyada birini dövüp kaçmak neredeyse kahrolacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini dövüp barışmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına yorulur.

Rüyada birini dövüp bayıltmak yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini dövüp öldürmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada birini dövüp özür dilemek moralin ve keyfin yerine geleceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına rivayet eder.

Rüyada birini dövüp burnunu kanatmak canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına delalettir.

Rüyada birini dövüp ağlatmak almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini dövüp evden atmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu