Rüya Tabirleri

Rüyada birini öldürmek kan akmaması Ne Anlama Gelir?

Rüyada birini öldürmek kan akmaması uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, büyük mutluluk duyulacağına, aydınlığa çıkılacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada birini öldürmek kan akmaması gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle uzun süre bir arada olmak moralinizi bozabilir.

Rüyada birini öldürmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, şerefe ve izzete yorulur.

Rüyada tanıdığın birini öldürmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada boğarak birini öldürmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına tabir olunur.

Rüyada güçlü birini öldürmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada birini mızrakla öldürmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine inanılır.

Rüyada birini itip öldürmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işarettir.

Rüyada okulda birini öldürmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, işinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada küs olduğun birini öldürmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu